LSA Letselschade Advocaat : LSA is de afkorting van LetselSchade Advocaat. De Vereniging van LetselSchade Advocaten vormt een keurmerk van kwaliteit en betrouwbaarheid.

Om lid te worden van de LSA moet worden voldaan aan allerlei strenge opleidings- en kwaliteitseisen. Een LSA Advocaat is een soort superspecialist. Naast dat hij advocaat is, heeft hij zich toegelegd op schaderegeling en procederen bij letselschade.

LSA Letselschade Advocaat
LSA Letselschade Advocaat

Deskundigheid LSA Letselschade Advocaat

De LSA Letselschade Advocaat wordt door iedere verzekeraar erkend als deskundig en kan met vertrouwen worden ingeschakeld. De LSA Letselschade Advocaat kan u als slachtoffer bijstaan in de hele letselschadezaak. Dit kan zijn overleg met verzekeraar en als het moet in een gerechtelijke procedure.

Kwaliteitswaarborgen LSA Advocaat

Allereerst heeft een LSA-Advocaat  zijn universitaire rechtenstudie voltooid. Daarna heeft hij een 3 jarige stageperiode met beroepsopleiding doorlopen en is daarmee advocaat geworden. Pas als een advocaat 5 jaar advocaat is geweest én met succes de vervolgopleiding Grotius Academie Personenschade heeft doorlopen, komt de advocaat in aanmerking voor een lidmaatschap van de LSA.

Als de advocaat vervolgens aantoonbaar minimaal 500 uur per jaar aan letselschadezaken besteedt, kan hij zich aanmelden als (aspirant)lid.

Vervolgens moet de LSA Letselschade Advocaat jaarlijks zich laten bij- en nascholen op het vlak van letselschade, deelnemen aan intervisie bijeenkomsten en deelnemen aan audits. In Nederland zijn er ongeveer 17.000 advocaten waarvan er slechts 300 LSA lid zijn. Ook 300 lijkt nog best veel, maar afgezet tegen het aantal ongevallen is dat weinig. Kortom een Letselschade Advocaat LSA wordt men niet zo maar.

Rechtshulp bij letselschade?

Heeft u letselschade opgelopen bijvoorbeeld door een ongeluk, dierenbeet of medische fout en wilt u rechtshulp van een LSA Letselschade Advocaat, neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Bel gratis 0800-4455000 of plaats een terugbelverzoek. Wij werken landelijk.

Je naam (verplicht)
Je e-mail (verplicht)
Onderwerp
Je bericht